Nu het groeiseizoen echt aan de gang is, is er minder werk te verrichten. Maar wel meer tijd om te genieten van alles wat groeit en bloeit. De regen van de afgelopen tijd zorgt voor de planten voor een goede start. Ben je benieuwd hoe het voedselbos er nu uitziet, wil je weer eens rondkijken of juist kennismaken? Dat kan, we organiseren op 31 mei en 15 juni twee open voedelbosavonden. Tussen 19.00 en 21.00 ben je van harte welkom in het voedselbos. Het zijn twee ‘ongedwongen’ avonden, zonder vast programma of vaste rondleiding, vooral bedoeld om samen te komen en weer sfeer te proeven. Neem dan gerust ook andere geïnteresseerden mee. 

Je kunt ons die avonden hier vinden: Locatie Voedselbos Vierhoeven , verzocht wordt om auto’s te parkeren op het grote parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *