Sinds ongeveer een jaar wordt er gewerkt aan een voedselbos aan de Nispenseweg in Roosendaal. De ontwikkeling gebeurt in fases en er gaat een paar jaar overheen voor alle bomen en struiken een plaats hebben gekregen. In november en december worden er zo’n 3000 bomen en struiken geplant en daarvoor kunnen wij je hulp goed gebruiken. 

Er zijn drie plantdagen: 

  • Zaterdag 20 november
  • Zaterdag 4 december
  • Zaterdag 11 december

Op deze dagen gaan we met de hand de bomen en struiken planten. Het is niet moeilijk, wel mooi werk en ook gezellig. De werkzaamheden starten steeds om 9.00 uur. Er wordt de hele dag door gewerkt, je mag zelf weten hoe lang je aanwezig bent. Wil je meehelpen? Dan ben je van harte welkom en we willen je vragen om je vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar: info@voedselbosvierhoeven.nl. Op onze website www.voedselbosvierhoeven.nl vind je meer informatie over ons project. 

We zoeken ook 2 mensen die ons willen meehelpen met de voorbereiding van de plantdagen. Dit houdt in dat we een aantal keren vóór de plantdagen, vaak op vrijdag, in het voedselbos het werk gaan voorbereiden en dat je tijdens de plantdagen de andere vrijwilligers op weg helpt. Heb je hier tijd voor en zin in dan horen we dat graag! 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *